Скорая компьютерная помощь
Понедельник, 17.12.2018, 20:31
Скорая компьютерная помощь
Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS
Главная Блог о недвижимости Мой профильРегистрация ВыходВход
Меню сайта

Турция инвестициик

Elite Life 4 Residence
в г.Аланья ,
Турция
Апартаменты Количество комнат: 1+1
от 67500 Евро.
Удобная рассрочка





Статистика
Анализ сайта
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2018 » Ноябрь » 25 » Як отримати громадянство Туреччини за інвестиції?
13:06
Як отримати громадянство Туреччини за інвестиції?

«Паспорт за інвестиції» – програма, яка активно реалізується в багатьох країнах, включаючи Туреччину. Розроблена вона для залучення додаткових капіталовкладень у економіку, а суть її полягає в наданні громадянства іноземцям, що зробили певні інвестиції у країну (придбали нерухомість, відкрили бізнес, банківський вклад тощо).

Стати громадянином за інвестиційною програмою можна за спрощеним порядком, без складання іспитів і дотримання вимог щодо терміну проживання. Причому це є не обов’язком, а правом інвестора. Тобто в будь-який момент після капіталовкладення він уповноважений звернутися до спеціального офісу із заявою про бажання вступити до громадянства країни.

У Туреччині надання інвестиційного громадянства практикується вже протягом декількох років, а з 18 вересня 2018 року воно стало ще більш доступним для іноземців. Цим числом датується указ Президента Республіки, який встановив нові, спрощені правила участі у програмі.

Так, сьогодні отримати громадянство країни вийде у разі:

- придбання нерухомості в Туреччині ціною від 250 тис. доларів;

- відкриття депозиту в турецькому банку на 500 тис. доларів і більше (терміном від 3-х років);

- вкладення в юрособу Туреччини, інвестиційні фонди, фонди венчурних інвестицій або держоблігації суми від 500 тис. доларів (для фондів – також на період від 3-х років);

- створення в країні від 50-ти робочих місць для її громадян.

Купівля нерухомості – найдоступніша за рівнем капіталовкладень умова. Подати документи на отримання громадянства за цією підставою можна відразу після укладання угоди та отримання ТАПУ (свідоцтва про право власності) на об’єкт. Щоправда, тоді продати його не вийде протягом 3-х років.

Для участі у програмі громадянства за інвестиції в спеціальний офіс надається заява встановленої форми, посвідка на проживання, ТАПУ та документ, що підтверджує вартість житла (договір купівлі-продажу тощо.). Для членів родини безпосереднього покупця також будуть потрібні документи, що підтверджують сімейні зв’язки: свідоцтво про народження або про укладення шлюбу.

Комісія розглядає подану документацію, перевіряє її та приймає відповідне рішення. Як правило, вся ця процедура займає до півроку часу.

Громадяни України також мають право на участь у турецькій програмі «паспорт за інвестиції», але повинні враховувати, що в нашій країні подвійне громадянство не практикується.

Просмотров: 8 | Добавил: Rieltor | Теги: коммерческая недвижимость в турции, час, недвижимость в анталии, недвижимость у моря, квартира в алании, квартира в турции, высокодоходные инвестиции | Рейтинг: 0.0/0
Семинар в Одессе

ПОКУПКА И ИНВЕСТИЦИИ В НЕДВИЖИМОСТЬ ТУРЦИИ
В октябре 2017 года в Одессе
Днепре
Харькове
Запорожье




Календарь
«  Ноябрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Ремонт и сервис
Ремонт компьютеров в Микашевичах

телефон: +375(33)320-49-40



Наш телефон

тел.моб.+375(33)320-49-40
mailto :macpirog@gmail.com

Поиск

Service-help © 2018 Сайт создан в системе uCoz